Eventics is een onderdeel van Cell Evenementen, een totaalaanbieder op het gebied van horeca en evenementen. Door de groei aan vraag naar online tickets is het idee ontstaan om met een eigen online ticketsysteem te komen... Eventics was geboren. Na jarenlange ontwikkeling is het systeem uitgegroeid tot een uniek systeem wat uitblinkt in simpelheid en gebruiksvriendelijkheid. Steeds meer organisaties maken kennis met het gemak van Eventics, welke net even anders werkt dan de andere bestaande ticketsystemen. Wij zijn heel persoonlijk en nemen zoveel mogelijk werk uit handen van de organisatie van het evenement en kunnen zelfs nog veel meer bieden dan alleen het ticketsysteem om uw evenement tot een succes te maken. Door jarenlange ervaring in de horeca en het organiseren van evenementen hebben wij de kennis/knowhow en een geweldig netwerk opgebouwd wat we graag met jou delen!  Lees hier meer over op de pagina waarom Eventics.

Aangezien de snelle groei en het oude ticketsysteem niet meer helemaal voldeed aan de eisen, is er besloten om een compleet nieuw systeem op te zetten. Sinds 1 november 2015 is de nieuwe Eventics een feit. Een uniek systeem waarbij de organisatie zelf ook kan inloggen en de status van de actuele kaartverkoop kan inzien en zelfs aanpassingen kan doen mocht dit nodig zijn. Wij hebben scripts beschikbaar welke de mogelijkheid bieden om een tickethop in eigen websites te plaatsen en de uiteindelijke tickets en scripts zijn te personaliseren naar het betreffende evenement.

Maar niet alleen het aanbieden van online tickets behoort tot de mogelijkheden, Eventics heeft ook zijn eigen “Eventics Presale ticketbox” Dit is een touchscreen kassa met een ingebouwde ticketprinter wat niet groter is dan een A4. De Eventics Presale ticketbox is ideaal voor voorverkooppunten en deurverkoop. Dit systeem kan bij ieder gewenst voorverkooppunt geplaatst kan worden, zoals de plaatselijke slager, bakker etc. Het enige wat dit systeem nodig heeft is toegang tot het internet en een 220v stopcontact. Het grote voordeel is dat je totaal geen omkijken meer hebt voor het leveren van tickets naar je bezoekers. Het complete systeem is 24/7 te monitoren via je eigen persoonlijke controlpanel, waar en wanneer je wil. Hierdoor kunt u als evenement organisator volledig richten op uw evenement. Vraag naar de mogelijkheden!

Wij vinden dat persoonlijk contact en het kunnen bieden van maatwerk belangrijk is. Heeft u een out-of-the-box idee? Bij ons is niets onmogelijk!!

Geen tickets ontvangen?

Klik hier voor meer informatie om uw tickets alsnog te downloaden.

Vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder! Stuur ons een mail of bel ons op:

0591-794049

Bekijk onze promotiefilm: